RSS

Al - Kisah Rakan

Saturday, November 27, 2010

Al - Kisah...Gambar Misteri

huhu...yang ni fizi lupa nak kongsi dalam post sebelum ni...huhu. juga berkenaan ngan kerenah kat tempat belajar fizi bile lecturer xd dalam kelas...

biasa lah...dah boring sangat...dah xtau nak buat ap...bace buku pun dah...dah pun buku bace...huhu. pendek kata semua dah buat lah..

so...dalam keboringan tu...fizi ambil enset...snap lah beberapa gambar...aik...bila tengok balik. ada kelainan pada gambar tu...hehe.

korang nak tengok jugak k...tapi...sebelum tu...fizi nak bagi amaran dulu...jangan salahkan fizi kalau terjadi pape kat korang bile tengok gambar ni. xbley tido malam k...makan nasi x kenyang...mandi x basah n sebagainya...huhu.

nak tengok jugak?. tengok lah...haha


gambar 1




- setelah dirasuk hantu pocong...haha





gambar 2




- setelah dirasuk pontianak...haha





gambar 3



- setelah dirasuk orang bunian...hehe





gambar 4





- setelah dirasuk lain-lain hantu...haha.



disebabkan atas beberapa faktor fizi xbley nak gtau nama dorang ni. bukan apa nanti korang search dalam google lak...hehe.

haha...sebenar yer gambar ni terjadi setelah fizi m'gunakan program Face Warp. xd kene m'ngena ngan hantu tu sume...tahyul sume tu...



HM : apa kata korang pun cuba buat...amik gambar rimau k, zirafah or beruang kutub...haha
sambil2 bace tu...tlg lh klik2 iklan yg ad tu yer...dapat jgk fizi sikit income...huhu. mekasih yer...
- sila bagi komen anda kat blog komen kat bawah tu yer... :-)

5 comments:

d_LA said...

buruk bebenor ropenye..hawhawhaw..

acik Dieyla said...

wahahahhahaha...nseb bek muka ambe xtermasuk gak lam golongan misteri..kukuikui

Hafizi@Online said...

haha...nasib bek fizi x sempat amik gamar korang...kalu x jadi cmni jgk lh...hehe

Puteri Iqa Izyan said...

owoh.alien teruh.. haha

Hafizi@Online said...

haha...jaga2...jgn biar perkara ni berlaku kat korang

Post a Comment