RSS

Al - Kisah Rakan

Tuesday, December 28, 2010

Al - Kisah...Benar Atau Palsu

"Benar Atau Palsu". mungkin bagi yang x pernah tengok...korang kata palsu. tapi bagi yang dah biasa...akan kata benar. so, sebelum korang baca dan tengok sendiri...jangan nak buat andaian macam2...hehe.

benda ni benar2 berlaku...fizi sempat tangkap gambar dengan camera henset jer. kalau x...xdapat ler korang nak tengok...hoho. gurau jer...tanpa nak berleter panjang2...fizi nak kongsikan dengan korang semua.

saksikan lah...hehe




- pergh...banyak kan wet syiling tu. agak2 korang berapa semua tu...haha


haha...tentu korang terfikir2 kan...dari mana fizi dapat syiling banyak tu..

curik..guna toyol?
xkan lan...berdosa tu...huhu.

pau budak?
lagi x berkaitan...haha

pecah tabung masjid?
astafirullahalazim...mintak2 d jauhkan

kalau korang nak tahu...duit tu semua hasil jualan gerai fizi...department makanan segera(abang fizi punya...hehe).

duit tu terkumpul selama hampir tiga bulan tau. setelah dikira...tolak tambah...darab bahagi...jumlah semua adalah kira RM 650 hingga RM 700. banyak kan...mana x yer...penuh satu talam tu...huhu.


HM : best yer kalau wet tu semua kepingan emas kan...tentu dah kaya fizi...hoho
sambil2 bace tu...tlg lh klik2 iklan yg ad tu yer...dapat jgk fizi sikit income...huhu. mekasih yer...
- sila bagi komen anda kat blog komen kat bawah tu yer... :-)

5 comments:

n i k l i s a said...

wow, jual ape je?
asal banyak duit syiling?

Hafizi@Online said...

haha...kn dh gtau dlm stry tu...fizi niaga mknn dak2 jer...

IEMA LUFIOO said...

salam perkenalan.. terima kasih sebab masuk blog iema :) nice blog !

g0m0k9enDek said...

apa kata kongsi syiling tu! haha!

Hafizi@Online said...

iema : mekasih jgk coz silau2 blog fizi ni
gg : hoho...awk nk bt ap syiling byk2...nk bwk p mne2 p ssh...hehe

Post a Comment